Oświadczenie ws. meczu Pucharu Polski

Oświadczenie sekretarza klubu w sprawie meczu Pucharu Polski na szczeblu okręgu Roztocze Narol – JKS Jarosław.

W związku z weryfikacją spotkania II rundy Pucharu Polski na szczeblu OZPN Jarosław, w którym nasza drużyna pokonała na boisku Roztocze Narol 2:0, jako walkower na niekorzyść Jarosławskiego Klubu Sportowego, oświadczam, że biorę na siebie pełną odpowiedzialność za wynikłą sytuację. Jest to dla mnie niezwykle przykra sprawa, że z powodu niedopatrzenia nasz zespół zdecydowanie przedwcześnie musiał pożegnać się z rozgrywkami, w których w poprzednich latach dał kibicom tyle radości, wygrywając trzykrotnie w ciągu czterech sezonów zmagania na szczeblu okręgowym oraz uzyskując po 37 latach awans do szczebla centralnego.

Z powodu wynikłej sytuacji, mając na względzie przede wszystkim dobro klubu, któremu służyłem przez ostatnie osiem lat, lecz na rzecz którego z powodu natłoku spraw osobistych nie jestem już w stanie działać skutecznie i bezbłędnie, zdecydowałem się oddać do dyspozycji zarządu.

Wszystkich kibiców oraz piłkarzy najstarszego klubu w mieście za swoje niedopatrzenie przepraszam.

Ze sportowym pozdrowieniem
Michał Łabuś

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.